Βαρεθήκατε τον μινιμαλισμό; 11 τρόποι για να βγάλετε τον μαξιμαλιστή που κρύβεται μέσα σας

Βαρεθήκατε τον μινιμαλισμό; 11 τρόποι για να βγάλετε τον μαξιμαλιστή που κρύβεται μέσα σας

Θα είμαστε ειλικρινής μαζί σας. Το Pinterest και όλα αυτά τα άψογα σπίτια που γεμίζουν την οθόνη μας έχουν πετύχει τον σκοπό τους. Προσπαθούμε και εμείς εδώ και καιρό να φανταστούμε ότι ζούμε σε κάποια Σκανδιναβική χώρα, όπου όλα πρέπει να είναι λευκά, γκρι και μαύρα. Δεν υπάρχει απαραίτητα κάτι κακό σε αυτό, αλλά τώρα τελευταία νιώθουμε την ανάγκη να επαναστατήσουμε και να βάλουμε στους χώρους μας περισσότερη ζεστασιά, λάμψη και χρώμα.

Όπως φαίνεται, έχουμε μέσα μας έναν μαξιμαλιστή που δεν θέλει να ακούει άλλο πια “less is more” και φωνάζει “more is more”! Πώς όμως μπορούμε να φέρουμε τον μαξιμαλισμό στο σπίτι μας χωρίς να δείχνει κιτς;

Υπάρχουν 11 τρόποι και τελικά δεν μοιάζει και τόσο δύσκολο; Εάν βαρεθήκατε και εσείς τον αποστειρωμένο μινιμαλισμό, συνεχίστε το διάβασμα και:

Γεμίστε όλους τους χώρους

 

Το “less is more” δεν έχει καμία θέση εδώ. Χρησιμοποιήστε ως καμβά σας τον καναπέ, τις καρέκλες, το τραπέζι και άλλα έπιπλα, επιλέγοντας ουδέτερους τόνους. Στη συνέχεια γεμίστε τον χώρο μας με εντυπωσιακά στοιχεία στη διακόσμηση σε κόκκινες, πράσινες, μπλε και χρυσές αποχρώσεις.

Το χρώμα είναι φίλος σας

http://www.huffingtonpost.gr/2016/10/25/design-deco_n_12621746.html

Αφήστε μια απάντηση